2018-03-02 05:06:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma minden simán megy önnek

Napi horoszkóp március 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Izgalmas találkozásban lehet része, váratlanul hallhat egy nem mindennapi hírt, vagy felkínálnak önnek egy olyan lehetőséget, amin nem szabad gondolkozni, azonnal igent kell rá mondani. Tegye félre az előítéleteit, hallgasson inkább a megérzéseire.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Elégedjen meg most a szerényebb eredményekkel, ugyanis minél jobban hajszolja a szakmai-anyagi sikereket, annál keményebben ütközik bele a falakba… A hivatalokban ezúttal tényleg senkivel nem tud szót érteni, ezért jobb is, ha az összes intézni valót máskorra halasztja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A csillagok jelzése szerint az érdeklődését egy lehetőség vagy felkérés új irányba tereli, és idegen terepen próbálja ki a tudását, tehetségét. Ma a nehéz helyzeteket is képes a saját javára fordítani!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold maradt a Szűz jegyében. Szellemi szinten ez nagyon jót jelent. Pompás ötletek jutnak majd eszébe, és ezeket meg is tudja valósítani. Akár a munkában, akár a magánéletében, mindenhol meg tud ez nyilvánulni. Nagyszerű napot hagyhat maga mögött.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars és az Uránusz fényszögének hála, ma minden simán megy önnek. Azokat az intézni valókat időzítse mára, amiket már régóta halogat, mert tart a nehézségektől – most minden megy, mint a karikacsapás!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rossz helyen mondja el a véleményét a munkahelyéről, vagy a főnökéről, és emiatt bajba kerülhet… Máskor legyen sokkal elővigyázatosabb! Szerencsére hamar kimagyarázza a dolgot.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lassítson, ma csak az Uránusz tud önnek némi segítséget nyújtani. Sok agresszív, ellenszenves emberrel találkozhat, ne hagyja, hogy ez elrontsa a kedvét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Nyerő helyzetbe kerül, tegyen hát próbát a szerencsejátékokban. Fortuna más úton-módon is megmutathatja erejét: egy szerencsés véletlen által jó lehetőséget kaphat! A Hold a Szűz jegyében áll. Ma minden lazának ígérkezik, önnek ragyognak a csillagok!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Uránusz jó helyzetben áll a horoszkópjában, más bolygók azonban kedvezőtlenül hatnak önre. Lépjen hátra kettőt a konfliktushelyzetekben, őrizze meg a nyugalmát. Nagyon vigyázzon az egészségére, tartsa be az orvos utasításait!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy izgalmas és változatos napra készülhet, ugyanis a Hold a Szűz jegyében áll. Sok eddig ismeretlen információhoz juthat. Az este legyen a szórakozása! Meg is ismerkedhet valakivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén veszélyes helyzet alakulhat ki, amiből jobb lenne, ha kimaradna...Mielőtt döntést hozna egy fontos ügyben, tájékozódjon: hallgasson meg több véleményt és a szakértő ismerősök tanácsait is!


Halak: II. 19. - III. 20.
Pompás nap elébe néz, egy jogi ügy nyertese lehet. Felettese elismeri, és a jól végzett munka elégedetté teszi. Értéktárgyait ne hagyja őrizetlenül, és legyen elővigyázatos, ha tömegközlekedéssel utazik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: